DTC Lease

TEAM 175: Precision Bijscholingen in gesprek met Edwin te Winkel, DTC Lease

“De Roparun, dat is écht een topprestatie!”

Een Roparun team sponsoren, waarom?

“Wij, DTC Lease, sponsoren al een aantal jaren Maaike (loper) en het ‘Team Rijndam’ waar zij voorheen onderdeel van was. In eerste instantie met praktische zaken, bijvoorbeeld een busje of brandstof, en later ook in de vorm van een financiële bijdrage voor Stichting De Roparun. Het toeval wil dat ik van oorsprong revalidatie verpleegkundige ben (oa bij ‘De Hoogstraat’ in Utrecht), wat maakt dat ik bekend ben met palliatieve zorg, de Roparun en ‘Team Rijndam’. Dat maakte de connectie DTC Lease en de Roparun erg sterk. Maar nu Maaike onderdeel is geworden van dit team vinden wij het nog steeds een eer de Roparun te mogen sponsoren, en dus ook TEAM 175.

Een eer… “Jazeker! DTC Lease verbindt zich graag aan sportieve evenementen, van golf-, tennis-, tot voetbaltoernooien, én goede doelen. Laat de Roparun nu een combinatie van die twee zijn wat maakt dat DTC Lease met liefde wil sponsoren. Daarnaast is de Roparun een uniek en ultiem sportevenement dat we graag steunen. Waarbij aandacht gevraagd wordt voor een ziekte waar 1 op de 3 mensen mee in aanraking komt…”.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Hoe zou je de Roparun omschrijven? “Ikzelf zie het als een individuele triatlon waar er in estafettevorm een ‘takke end’ afgelegd moet worden, waarbij de juiste mindset heel belangrijk is. Daarnaast heb ik grote bewondering voor de organisatie en de omvang van dit evenement. Het regelen van de voertuigen, slaapplekken, voldoende eten en drinken, maar ook de juiste teamleden en een positieve spirit. Écht een topprestatie!”.

Zelf meedoen? “Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen, en heb op de warmste dag van het jaar 10km gelopen, maar dan zou ik meer moeten gaan trainen… Wellicht is het fietsen iets meer voor mij. Wat me wel ontzettend aantrekt is de teamprestatie, het samenzijn van start tot finish, en uiteraard de bijdrage die je kan leveren aan het goede doel. Voor ik het vergeet… DTC Lease wil jullie heel veel succes wensen, vergeet ook niet te genieten en lol te maken met elkaar!”.